Catrice Crushed Crystals Oyster & Champagne

20140217-IMG_7781.jpgNatuurlijk moest ook ik een kijkje nemen bij het nieuwe assortiment van Catrice. Er is onder andere een nieuwe  nagellak lijn uitgebracht genaamd Crushed Crystals. Ik nam daar één lakje van mee. Goed nieuws: Catrice is nu ook verkrijgbaar in Hoorn in de binnenstad. Het Gosh schap is wel verdwenen, dat is wel jammer als je van Gosh houdt.

20140217-IMG_7892.jpg De Crushed Crystal lijn is niet limited edition. Dus je kan deze lakjes voorlopig nog kopen in de winkel.

Catrice zegt over de nagellak: 3D-effecten zijn de ultieme nageltrend. Crushed Crystals zorgen voor een briljante finish en zandgevoel. De fijne kristallen in de nagellak zijn als diamantstof en creëren een bijzondere structuur en een exclusieve nagelstijl.

20140217-IMG_7902.jpg De lak is een doorzichtige lak met beige en rosé gouden shimmertjes en glitters. De grootte van de glitters zijn verschillend, dat geeft een speels effect.

20140217-IMG_7901.jpg Het kwastje lakt fijn.  Wat me alleen opvalt is dat Catrice zegt dat het een zand lakje is maar ik heb zelf het idee dat het een beetje tussen een normaal en zandlakje in zit. Je ziet niet echt “bolletjes zand” als het ware.  Ook was de lak vrij sheer en dat viel me wel een beetje tegen. Ik had 3 laagjes nodig om de lak dekkend te krijgen. 20140217-IMG_7778.jpg Wel vind ik de kleuren combinatie van de glitters en de shimmers heel mooi. 20140217-IMG_7915.jpg Echter zei een vriendin van me dat het leek alsof ik schimmel nagels had toen ik dit lakje op had. Dat was niet helemaal de look waar ik voor ging haha. Maar meningen verschillen want ik vind het zelf wel een leuk lakje.

20140217-IMG_7761.jpg  Waar Catrice wel hoge punten mee scoort is hoe lang de nagellak blijft zitten. Je kunt het lakje makkelijk 3 dagen dragen zonder chips.

Ik vind dit lakje niet slecht maar ook niet heel goed.Ondanks dat het lakje sheer is kun je hem wel opbouwen.   Ik heb gehoord dat andere lakjes uit de lijn een betere dekking hebben.

Het lakje kost €3,39 en is te koop bij onder andere Kruidvat en Trekpleister.

Advertenties

26 gedachtes over “Catrice Crushed Crystals Oyster & Champagne

  1. Dit is de enige nagellak die ik tot nu toe uit deze lijn heb gekocht. Ik ben er verliefd op! 🙂 De dekking is inderdaad sheer, maar naar mijn mening prima op te bouwen. Al gaat een flesje wel snel op wanneer ik steeds 3 laagjes aanbreng.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s