Make-up Studio Durable eyeshadow mousse in Metallic Mauve

20140209-IMG_7644.jpg Misschien had je mijn review over Violet Vanity al gelezen. Nadat ik deze oogschaduw mousse had geswatched was ik om, wat een pigmentatie en een houdbaarheid. Daarom besloot ik om nog een oogschaduw mousse mee te nemen toen ik in Amsterdam was.
20140209-IMG_7635.jpg Alle kleurtjes waren prachtig van de lijn alleen de blauwe kleur trok me niet zo aan. Ik vond Metallic Mauve er super mooi uit zien dus dat was de gene die ik kocht. Het is een mauve kleur met wat shimmers. De kleur is vrij donker maar ik vind het een bijzondere kleur en ik had nog niet zoiets in mijn stash.

20140209-IMG_7638.jpgIk ga niet meer teveel in op hoe de werking van deze mousse is. Daarvoor kun je mijn complete review lezen over de kleur Violet Vanity.
Ik was dus naar de Make-up Studio winkel die sinds kort op de Heilige weg zit in het pand waar Inglot in zou gaan (dit gaat dus niet door). De winkel zag er prachtig uit en het personeel was heel lief.

20140209-IMG_7642.jpg20140209-IMG_7641.jpg De structuur van de mousse is net zoals bij Violet Vanity ontzettend gepigmenteerd en blijft als een huis zitten. 20140209-IMG_7640.jpg 20140209-IMG_7646.jpgIn de oogschaduwmousse zit ook nog een hele mooie gloed.
20140209-IMG_7645.jpg Ik heb ontdekt dat deze kleur de perfecte basis is onder Blue Brown van Mac. Morgen komt daar een Pictorial van online of een filmpje. Wat zou jij fijner vinden?

Liefs, Wies

Advertenties

32 gedachtes over “Make-up Studio Durable eyeshadow mousse in Metallic Mauve

  1. Wat een mooie kleur. Ik vind normaal foto’s fijn, maar ik denk dat ik hier wel een filmpje van wil zien, zodat je goed kan zien hoe het echt op gaat enzo.

  2. Wat een bijzondere kleur! Het doet me een beetje denken aan een olievlek met die gloed. Heel mooi. Ik vind een filmpje denk ik leuker omdat we je dan ook ‘in levende lijve’ kunnen zien, maar een pictorial is ook handig. x

  3. prachtige oogschaduw, ik heb je video gezien en het lijkt heel makkelijk op te brengen! Ziet er goed uit en je moet zeker doorgaan met video’s maken meis je kan het ! ik maak ook video’s maar jij heb zo’n mooie camera en belichting en gave looks dat ik jouw niet kan verbreken hierin! Je doet het goed keep up the good job!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s