Mijn drie musketiers: Mac 217, Mac 239, Mac 219

IMG_4890.jpgVoor een bijna elke ooglook zijn dit alle kwasten die ik gebruik. Mijn drie musketiers: De mac 217, 239 en de 219.  Je kunt op de foto zien dat de nummers een beetje vervaagd zijn. Ik heb dat nog geprobeerd tegen te gaan met een laag doorzichtige nagellak maar helaas. De nummers beginnen te verdwijnen. Dat verwijd ik aan mezelf want eerlijk is eerlijk… ik gebruik deze kwasten als een tierelier. Ik heb deze kwasten al vernoemd in een favoriete kwasten artikel maar ik wilde er nog iets meer aandacht aan wijden.

IMG_4862.jpg

Ik gebruik ook graag Sigma of Real Techniques kwasten maar Mac kwasten zijn mijn favoriet. Momenteel bezit ik naast deze drie beauties  ook nog een blush kwast en een wenkbrauw/eyeliner kwast. Helaas zijn Mac kwasten niet bepaald portemonnee vriendelijk. Ik heb nog geen moment spijt gehad van mijn aankopen. Ik heb mijn Mac kwasten collectie verzameld over een paar jaar want anders is het gewoon niet te doen. Je moet je wel bedenken dat ik deze kwasten gekocht heb met de achterliggende gedachte dat ze jaren mee gaan. Ik heb trouwens ook nog foto’s gemaakt met de kwasten bij mijn oog zodat je kunt zien hoe groot de kwast precies is. Deze drie kwasten zijn gemaakt van geitenhaar.

IMG_4899.jpgIMG_4923.jpg

De Mac 217 (€22,-) is een blending kwast. Deze kwast is denk ik één van de bekendste Mac kwasten.  Deze kwast blend je oogschaduw als een droom. De haartjes van de kwast zijn heel zacht. Als je één kwast zou moeten kiezen zou ik deze uitkiezen. Hij is namelijk ook heel multifunctioneel. Als je zou willen zou je hier ook een hele ooglook mee kunnen maken. Persoonlijk vind ik het prettiger om er ook nog andere kwasten bij te gebruiken. Note: Ik ben deze kwast op vakantie in Spanje kwijtgeraakt. Ik heb hem serieus opnieuw gekocht. Zegt wel genoeg…

IMG_4877.jpgIMG_4916.jpg

De Mac 239(€27,-) is een platte oogschaduw kwast. Wat hier nou zo bijzonder aan is? Dat de kwast daadwerkelijk kleur afgeeft, en veel. That’s what we want right. Ik merkte dat ik andere platte oogschaduw kwasten gewoon niet fijn vond werken. Ze gaven gewoon echt te weinig kleur af, dan gebruikte ik nog liever mijn vingers. Ik gebruik deze oogschaduwkwast vooral om oogschaduw aan te brengen op mijn bewegend ooglid en op mijn wenkbrauwbot.

IMG_4898.jpgIMG_4919.jpg

De Mac 219 (€27,-) is de laatste musketier die ik laat zien in deze post. Ik vind dat deze kwast je oogschaduw net dat beetje extra geeft. De Mac 219 is een pencil kwast. Ik breng hiermee donkere kleuren aan in mijn Outer V om definitie te geven. Ook vind ik deze kwast fijn om te gebruiken onder mijn wimperrand en bij mijn binnenste ooghoek voor highlighter.

IMG_4896.jpg
Al met al, ik ben fan van deze kwasten. Ik gebruik ze ook dagelijks met veel plezier. Ik ben van mening dat goed gereedschap het halve werk is. Ik vind goede kwasten dus erg belangenrijk. Ik snap dat er mensen zijn die Mac kwasten te duur vinden.  Zoeva, Sigma en Real Techniques verkopen ook kwasten die van goede kwaliteit zijn die wat goedkoper zijn.

Wat voor kwasten gebruik jij?

Liefs, Wies

Advertenties

27 gedachtes over “Mijn drie musketiers: Mac 217, Mac 239, Mac 219

  1. Mijn volgende aankoop bij MAC wordt de MAC 217, ik wil die al zooooo lang maar iedere keer denk ik weer ‘kom op iels, €22 voor een KWAST?! Doe normaal!’, maar iedereen is er zó enthousiast over dat ik eigenlijk niet achter kan blijven.

  2. De 239 zou ik nog heel graag willen halen. Ik heb één andere kwast die hier precies op lijkt maar die is uit het assortiment gegooid gezien het feit dat ik hem zo lang heb. 217 kan ik ook niet meer zonder!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s