OCC liptar in Plum

IMG_4551.jpg

Ik ben al een poosje fan van OCC liptars. OCC staat voor Obsessive Compulsive Cosmetics en is een heel bekend merk in youtube land. Ze hebben kleine tubetjes met vloeibare lipsticks die heel gepigmenteerd zijn. Het leuke is dat je alle kleuren kunt mengen. Je moet deze lipsticks aanbrengen met een kwastje en je hoeft maar een klein beetje te gebruiken (Als je teveel gebruikt lopen ze uit, not so pretty). Breng OCC Liptars NOOIT aan vanuit de tube. Ik heb niet zoveel foto’s van de verpakking gemaakt omdat er nu een nieuwe verpakking is die veel praktischer is. Ik heb nog de oude verpakking. Ik heb op dit moment 3 liptars en die zul je de komende tijd wel voorbij zien komen.
IMG_4624.jpg

Dit was de eerste liptar die ik bestelde. In de kleur Plum. Het product bevat 8 ml aan product. Hier kun je ongelofelijk lang mee doen, je  hebt maar een mini druppeltje nodig. Liptars blijven de hele dag perfect zitten. OCC heeft heel veel verschillende kleuren en finishes.

Mijn lippen zonder er iets op
IMG_4525.jpg

Mijn lippen met de OCC liptar in Plum

IMG_4554.jpg
Plum is niet bepaald een suptiel kleurtje. Het is een paarse taupe kleur die duidelijk wat grijze ondertonen heeft. De kleur is mat.

Ik denk niet dat iedereen deze kleur kan dragen. Ik vind hem bij mezelf wel tof staan maar er zijn waarschijnlijk veel meisjes die deze kleur maar niets vinden.

IMG_4582.jpg

Close up. Sorry voor de gescheurde lip. Mijn lippen zijn nogal droog door de winter.

IMG_4565.jpg

De ingredienten: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Cannabis Sativa (Hemp) Oil, Mentha X Peprita (Peppermint) Oil, Tocopherol Acetate (Vitamin E)
May Contain: D&C Red #7, D&C Red #30, FD&C Blue #1, FD&C Yellow #6, Iron Oxides, Titanium Dioxide

Een liptar kost ongeveer €10,75 per stuk en is te koop bij verschillende webshops.

IMG_4572.jpg

Wat vind jij van deze nogal aparte lipkleur?

Liefs, Wies

Advertenties

45 gedachtes over “OCC liptar in Plum

  1. Apart kleurtje, maar staat je wel goed. Waar koop jij ze, want ik wil deze zelf ook al lang hebben, maar kan ze nergens makkelijk vinden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s