Quick tip: Eyeliner op je waterlijn langer laten zitten

IMG_3338.jpg

Vandaag wil ik een tip met jullie delen: Hoe je eyeliner langer op je waterlijn kan laten zitten. SMUDGE PROOF. En daarmee bedoel ik de hele dag.

Ik weet nog wel dat ik vroeger een zwart oogpotloodje droeg op mijn waterlijn die ik om het uur maar weer opnieuw aan moest brengen omdat de eyeliner op wonderlijke wijze geheel verdwenen was naar onder mijn oog. Panda mode.  Niet zo mooi dus.

IMG_3431.jpg

What you’ll need: Zelf gebruik ik een zwarte gel eyeliner en een zwarte oogschaduw, that’s it.

IMG_3421.jpg
De meeste mensen gebruiken een potloodje voor hun waterlijn. Persoonlijk ben ik hier geen fan van omdat potlood bij mij gewoon NIET blijft zitten. Mijn favoriete eyeliner voor op mijn waterlijn is Inglot gel eyeliner in de kleur 77. Deze eyeliner is waterproof en gaat van zichzelf al nergens heen. Mac Blacktrack vind ik trouwens ook fijn en ik heb ook goede verhalen gehoord over de geleyeliner van Essence. Zelf gebruik ik het liefste een matte zwarte kleur. Ik breng de eyeliner aan met een kwastje, je kunt een speciaal eyeliner kwastje gebruiken maar zelf gebruik ik een kwastje van Stumpel. Ja dat lees je goed, een verf kwastje…

IMG_3415.jpg

De truc is om zwarte oogschaduw over de eyeliner heen aan te brengen. De zwarte oogschaduw die ik heb gebruikt is Blackout van UD Naked 2, maar je kunt ook een andere zwarte oogschaduw gebruiken, als hij maar gepigmenteerd is.  Deze stap zorgt ervoor dat de eyeliner perfect op zijn plaats blijft zitten.

Draag jij eyeliner op je waterlijn?
Liefs,
Wies

Advertenties

16 gedachtes over “Quick tip: Eyeliner op je waterlijn langer laten zitten

  1. Ohh herkenbaar! Ik had ook altijd last van de ‘panda mode’. Ik heb het nog een tijdje geprobeerd, maar uiteindelijk maar gestopt met eyeliner op mijn waterlijn. Irriteert dit trouwens niet? Ik kan me namelijk voorstellen dat het wat meer korrelt, zeker met de oogschaduw er overheen.

  2. Prachtige look weer zeg! En thanks voor de handige tip! Ik gebruik zelf nooit eyeliner op mijn waterlijn. Vaak gewoon een potlood, en die blijft meestal wel een paar uurtjes zitten, maar helaas nooit de hele dag. Dus de eyeliner ga ik zeker eens uitproberen!

  3. Fijne tip! Vroeger droeg ik altijd een zwart lijntje op mijn waterlijn, maar dat doe ik tegenwoordig bijna niet meer enkel bij smokey eyes 🙂

  4. Ik draag nooit zwarte eyeliner op de waterlijn, dan heb ik het gevoel dat mijn ogen kleiner lijken. Maar voor witte eyeliner is dit misschien nog wel handig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s