Anny nagellak 386 Dancing in the rain

IMG_3264.jpg

Ik moet eerlijk toegeven, ik draag bijna nooit nagellak. Waarom niet? Omdat ik mijn nagellak er binnen no time weer afkrab. Trekjes waar je als beauty addict toch niet zo blij mee bent. Gelukkig heb ik nu een fijne top coat ontdekt (van Dior) waardoor mijn nagellakjes toch wat langer blijven zitten. En dat is ook wel nodig omdat het af en toe voorkomt dat ik een opwelling heb en toch maar weer is een poging waag. Vandaag deel ik die poging met jullie.

IMG_3257.jpg
Zoals ik al vertelde gaan nagellak en ik niet zo goed samen. Ik ben nogal kieskeurig met nagellak omdat ze in het algemeen totaal niet blijven zitten door mijn pulk gewoontes (my bad).  Maar toen ik dit Anny lakje cadeau kreeg vond ik het kleurtje gelijk al pretty. Mooi voor in de winter.

Douglas zegt over de nagellak: Deze nagellak van Anny is verkrijgbaar in ontelbaar veel prachtige kleuren! Verbazingwekkende dekking, langhoudend en met een fantastische glans.
IMG_3259.jpg

Foto van mijn hand waar ik de nagellak draag. Ik heb geen lange nagels helaas omdat de mijne snel afbreken door mijn kalk gebrek omdat ik geen producten met lactose eet / drink. Ik heb een poosje kalkpillen geslikt maar ik merkte niet echt verschil. Nep nagels vind ik maar niks en ik vind mijn nagels kwa lengte eigenlijk wel prima zo.

IMG_3281.jpg

Het nagellakje dekt perfect met één laagje. Dat is wat we willen right! Het kwastje lakt fijn. Ik ben wel te spreken over dit merk. Ook is de houdbaarheid goed. Bij mij bleef de nagellak twee dagen zitten met een topcoat. Dat is een record voor mij.

Deze nagellak is verkrijgbaar bij Douglas voor €9,95. Niet budget maar wel betaalbaar.

Liefs Wies

Advertenties

30 gedachtes over “Anny nagellak 386 Dancing in the rain

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s