Producten die ik heb gekocht, gehad en gewonnen in November 2013

IMG_2305.jpg

Het leek me wel leuk om een post te maken met wat producten die ik de afgelopen maand heb aangeschaft, gekregen en gewonnen heb. Ik ben oa langs geweest bij MAC, ixi Paris en ik heb sinterklaas gevierd! Ook kreeg ik nog twee pakketjes. Wat een luxe!


IMG_2306.jpg

Ik vierde afgelopen zondag sinterklaas bij mijn schoon familie en ik kreeg een foaming shower gel in Hammam Delight en een mini foaming shower gel van de Zensation lijn. Echt onwijs lief! Ze ruiken echt lekker. Ik vind Rituals producten altijd fijn.

IMG_2322.jpg

Ik was zo lucky dat ik dit leuke hoesje van Dolce Vita  won bij Kimberley van www.Sweetbeautylife.nl

Super bedankt!

IMG_2312.jpg

Vorige week donderdag ging ik met school naar een open dag van HVA. Ik heb een kijkje genomen bij de opleiding voor docent geschiedenis maar ik ben er nog niet helemaal uit. Ik vind het zo lastig om te kiezen! Daarna ging ik samen met een vriendin naar de Pro Store van Mac. Ik heb een lipstick gekocht, een wimper lijm en een pigment setje van de holiday collectie. Ik kon ze gewoon niet laten liggen. Binnenkort zie je vanzelf artikelen verschijnen!

IMG_2477.jpg

40% korting bij ixi paris is niet goed voor de mens. Ik heb me weer is  misdragen. Ik kocht deze prachtige Chanel lipstick.
IMG_2492.jpg
Ik plaats deze week een artikel over deze beauty met swatches foto’s & more!

IMG_2545.jpg

Ik kreeg deze statement ketting opgestuurd van de webshop http://www.la-bama.nl  ik ga er nog een post over maken met een ouftit etc. Stay tuned!

Ps. Normaal gebruik ik Iphoto om mijn foto’s te bewerken maar ik heb vandaag voor het eerst Lightroom gebruikt. Wauw wat een verschil, de kwaliteit blijft zoveel beter. Ik had namelijk heel erg het gevoel dat de kwaliteit van de foto op Iphoto super achteruit ging (dat is ook algemeen bekend). Lightroom heeft een directe verbinding met bijvoorbeeld flickr dus nu upload ik mijn foto’s op flickr. I like! Ik hoop dat jullie het verschil kunnen zien.

Advertenties

37 gedachtes over “Producten die ik heb gekocht, gehad en gewonnen in November 2013

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s