Visagie doen bij MAFB

 photo IMG_0707_zpsb8aedb69.jpg

Ik heb wel eens eerder visagie gedaan voor fotoshoots maar afgelopen zondag deed ik voor het eerst visagie op een show. Ik heb zelf geen opleiding gehad. Ik heb alles mezelf aangeleerd en ik heb er ook ontzettend veel plezier in. Toen ik gevraagd werd voor het MAFB event twijfelde ik geen moment.

 photo IMG_0700_zpsd7dc1f62.jpg

Boven was er een ruimte waar make-up gedaan kon worden. Ze hadden er een aantal spiegels met verlichting neer  gezet. Er was nogal een ruimte tekort uiteindelijk maar gelukkig had ik een goed plekje weten te bemachtigen omdat we er vroeg waren.

 photo IMG_0731_zps6f99b9ce.jpg

De tafel met allerlei uitgestalde make-upjes 🙂

 photo IMG_0718_zps6d1dd056.jpg

Het viel me op dat alle vier de modellen die ik op moest dragen normaal niet zo heel veel make-up droegen.

 photo IMG_0713_zps2eb321ba.jpg
Bij Isabel heb ik foundation (Mac face and body) aangebracht, gecontourd met Benefit Hoola  en haar wenkbrauwen geëpileerd en bijgetekend met een wenkbrauw poeder van Anastasia.

 photo IMG_1254_zps9714d8f6.jpg
Het resultaat van de make-up van Isabel. Ik heb nog oogschaduw aangebracht van Inglot en nog mascara van Maybeline

 photo IMG_0759_zpscdd1850f.jpg

Ook waren er extreme looks te zien op de catwalk! Deze designer ging voor zwart wit. Zeker opvallend!

 photo IMG_0695_zpsb360469e.jpg

 photo IMG_0683_zps2a2e31db.jpg

Omdat Annemieke’s huid een beetje onrustig was heb ik eerst alle onzuiverheden weggewerkt met Vichy Dermablend (dit is een hele dekkende foundation, hij is dekkender dan de meeste concealers, je kunt tattoo’s wegwerken met dat spul!). Vervolgens heb ik Mac Face and Body over het hele gezicht aangebracht. Ik heb geshaped met Mac shaping powder in Sculpt en ik heb Mac Fleur power als blush gebruikt.  Daarna heb ik Annemieke haar wenkbrauwen geëpileerd en bijgetekend met Benefit brow zigns in light. Ik heb bij iedereen de wenkbrauwen vrij heftig aangezet omdat dat de look was waar ik voor ging. Ook valt er bij een catwalk waar veel licht op de modellen schijnt veel weg.  Bij Annemieke heb ik Wedge (mac) in haar crease en onder het ook aangebracht, All that glitters (mac) over haar hele ooglid en de outer v aangezet met een hele donkere bruin tint van Inglot. Op haar lippen heb ik later ook nog Please me (mac) aangebracht, op beide foto’s had ze die lipstick nog niet op.  Ik heb een Maybeline mascara gebruikt.

 photo IMG_0761_zpsc0e9ca27.jpg

Het resultaat van Annemieke haar make-up.

 photo IMG_0715_zps6da8ecef.jpg

Het zusje van Rosa deed het haar van alle dames.
 photo IMG_0828_zpse9287b4f.jpg

Ook moest ik het zusje van Rosa opmaken! Ik heb Ilse haar wenkbrauwen geëpileerd en vrij stevig bijgetekend met mijn favoriete wenkbrauwpoeder van Anastasia. Ik gebruikte Mac face and body foundation over haar hele gezicht en daarna heb ik nog wat concealer (mac pro long wear) onder het oog aangebracht. Ik heb geshaped met Benefit hoola. Voor blush gebruikte ik Mac Melba en ik heb een Please me van Mac als lipstick gebruikt.  Ik heb oogschaduws van Inglot gebruikt en verder nog een mascara van Maybeline.
 photo IMG_1165_zpsfedd7364.jpgHet resultaat. Ik vind dat het shapen erg goed gelukt is!

 photo IMG_0854_zpsc08529cf.jpg

De make-up look die ik bij Yvonne gemaakt heb. Subtiele oog make-up (mac wedge onder het oog en haar crease en een beetje mascara) met sterke wenkbrauwen. Ik gebruikte mijn Benefit brow zigns wenkbrauwpoeder, Mac face and body foundation, Mac sculpting powder in Sculpt, Mac Fleur power blush en please me lipstick van mac om dit resultaat te breiken. Ik heb trouwens bij iedereen de foundation nog afgepoederd!

 photo 857990_626537597384408_1022836013_o_zpsb53fcf92.jpg
Alle modellen en rosa samen. Deze foto komt van de facebook van MAFB.  Ik vond het onwijs leuk om zoveel meisjes achter elkaar op te maken. Ik ben wel tevreden over hoe het geworden is. Het was ook een leuke ervaring om mee te maken hoe zo’n modeshow backstage eraan toe gaat!

Liefs, Wies

Advertenties

26 gedachtes over “Visagie doen bij MAFB

  1. Typte net een reactie, weg was ie ineens! Nog ene keer dan maar.. Superknap van je dat je het jezelf zo goed hebt aangeleerd. Jezelf opmaken is 1 ding, maar andere is toch een stuk lastiger.. Ik zou ook wel een keer willen plaatsnemen bij je in de stoel 😀 xxx

  2. Echt heel leuk! Als je nog een keer zo iets doet zouden voor- en na foto’s nog toffer zijn om te zien! ik als bezoeker weet natuurlijk niet hoe die meisjes er daarvoor uitzagen (:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s