Mac palette swatches

 photo IMG_0246_zps9551d847.jpg
Vandaag laat ik swatches zijn van mijn Mac palette. Ik heb de oogschaduws in dit palette niet in één keer gekocht maar over een lange tijd gespaard omdat het nogal dure oogschaduws zijn. Inmiddels zijn al weer drie oogschaduws op. Ben je benieuwd naar dit palette? Lees dan snel verder.

 photo IMG_0252_zps448d2b74.jpg
Ik heb mijn Mac oogschaduws in het oude palette met 15 pans zitten. Dit palette los kostte toen der tijd €15,-. Nu kost een 15 palette met insert €30,50 (Het dubbele dus). Dat palette oogt wel wat luxer. Je kunt losse oogschaduw pans kopen voor €13 in elke Mac counter en online bestellen op de MAC website.
 photo IMG_0241_zps984dd393.jpg
Mijn palette bestaat uit zowel natuurlijke kleurtjes als felle kleurtjes. Ik vind het zo leuk dat Mac vooral aparte kleurtjes met hele bijzondere finishes heeft. Dat onderscheidt Mac van de rest.

 photo IMG_0302_zps6db80321.jpg
 photo IMG_0398_zps2b9a21b4.jpg
Vex – Club – Greensmoke

Vex is een bijzonder duochrome kleurtje. Het heeft iets weg van zilver, roze en ook groene tonen. Ik vind deze kleur mooi om te combineren met bijvoorbeeld paarsze kleuren of groene kleuren. Deze kleur is ook mooi over je hele ooglid als je een lichte huid met een roze ondertoon hebt.

Club is nog een duochrome kleur waar ik heel veel liefde voor ontwikkeld heb sinds ik hem heb. Deze kleur is gewoon een pauwenveer in een oogschaduw. Ja rare omschrijving I know. Swatch hem alsjeblieft in de winkel en je begrijpt precies wat ik bedoel.

Greensmoke is een grijs groene kleur met shimmers erdoor.

 photo IMG_0329_zps32f30b0a.jpg
 photo IMG_0417_zps09fe5c04.jpg
Satin Taupe – Cranberry – Sketch

Satin Taupe Is een hele mooie kleur die iedereen wel kan hebben. Tot nu toe is er geen enkele dupe die erin geslaagd is om deze oogschaduw na te maken. Het is een taupe kleur die dicht bij paars, grijs en bruin zit. Deze kleur gaat samen met alles.

Cranberry is een bijzondere rode kleur met een hele mooie shine. Ik vind deze oogschaduw mooi om te combineren met gouden kleuren of bijvoorbeeld MAC Club.

sketch is een donker paarse kleur. Hij is niet heel erg denderend gepigmenteerd helaas.

 photo IMG_0340_zpsf6939a71.jpg
 photo IMG_0427_zps5ecaa09c.jpg
Vanilla – Blanctype – All that glitter
Vanilla is voor mij een miskoop. Ik snap niet waar de hype vandaan komt want op youtube vind iedereen deze kleur geweldig. Ik vind hem niet gepigmenteerd genoeg en zeker niet het geld waard. Je kunt op de swatch ook zien dat deze kleur helemaal niet goed gepigmenteerd is.

Blanctype is voor mij dan de vervanger van Vanilla. Deze kleur is WEL gepigmenteerd en geeft een heel mooi effect in je binnenste ooghoek en onder je wenkbrauwbot. De kleur is mat.

All that glitter is een roze kleur met gouden glitters. Deze kleur is prachtig over je hele ooglid. De textuur is heel fijn, je kunt de oogschaduw makkelijk blenden en hij is erg gepigmenteerd.

 photo IMG_0358_zps775dd8c5.jpg
 photo IMG_0429_zps33f96d30.jpg
Humid – Violet (pressed pigment) – Wedge

Humid is een medium groen met een subtiele gouden glans.

Violet is een pigment van MAC die ik gepressed heb (een tutorial die uitlegt hoe je dit doet vind je hier). De kleur is een lila met zilveren glitters. Hier kun je een ooglook vinden met deze oogschaduw.

Wedge is voor mij een must in een oogschaduw look. Deze kleur breng ik altijd aan in mijn arcadeboog om te zorgen dat alle kleuren mooi samen blenden.
 photo IMG_0365_zps06b589ed.jpg

 photo IMG_0436_zps61978ee8.jpg
Contrast- Roasted Chestnut (pressed) – Tempting

Contrast: is een donker blauwe kleur met een zilveren finish. Normaal ben ik helemaal niet van de blauwe oogschaduw maar deze oogschaduw vind ik wel heel mooi!
Roasted Chestnut: De glitter in deze oogschaduw is prachtig. Het is een hele donker bruine kleur met gouden glitters.
Temting heeft een metallic finsih met wat glitter. Deze kleur is goed gepigmenteerd en brengt prettig aan. De kleur is een bronze bruine kleur die niet te oranje oogt.

Heb jij oogschaduws van Mac?

Advertenties

32 gedachtes over “Mac palette swatches

  1. Wow prachtige kleuren heb je! Fijn om te lezen dat ook jij niet over alles tevreden bent.. ik heb de kleur trax maar vind de dekking echt heel erg tegenvallen 😦

  2. Echt prachtige kleuren heb je er tussen!
    Ik heb zelf Cranberry en Blanc Type ook.
    Daarnaast heb ik nog een bruine tint en een groenzwarte tint, ook een duochrome en dus niet te omschrijven haha.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s