♥ Chanel Rouge coco 02 Perlé

 photo IMG_8344_zpsac0d0559.jpg

Chanel lipsticks zijn toch wel één van de mooiste lipsticks out there. Ik kreeg deze lipstick van een vriendin van mij. Mijn aller eerste Chanel lipstick werd een feit. Inmiddels zijn het er al 3 geworden…

 photo IMG_8341_zpsfe40a656.jpg

Dit is een lipstick uit de Rouge coco lijn van Chanel.  Alle namen van de lipsticks uit deze lijn zijn gebaseerd op mythische plaatsen en lievelingssieraden, naar passies en symbolen uit het intieme leven van Coco Chanel. Nog nooit uitte een klassieker zich met zo een grote vrijheid.

Chanel zegt over de lipstick:

ROUGE COCO kleurt de lippen met een dagelijks, vanzelfsprekend en eenvoudig gebaar. Deze lippenstift met romige en zachte textuur is de bondgenoot van elke moderne vrouw op elk moment uit haar leven dankzij de luxueuze en tijdloze verpakking die zonder moeite een plaatsje vindt in haar handtas.
De nieuw samenstelling van ROUGE COCO combineert hydratatie en comfort. Het door CHANEL gecreëerde Hydraterend Complex hydrateert gedurende 8 uur vanaf het eerste gebruik. De keuze van uiterst fijne pigmenten verhoogt het comfort. ROUGE COCO geeft een stralend satijnachtig maquillage resultaat.

 photo IMG_8352_zpsa6e330b6.jpg

De verpakking is heel klassiek. Een zwarte huls met een Chanel logo en gouden accenten. Deze lipstick bevat 3,5 gram product. photo IMG_8340_zps1dc01ff5.jpg

 photo IMG_8342_zps8ff0dd04.jpg

Sorry dat ik geen foto heb van toen de lipstick nieuw was. Dat komt omdat ik  deze lipstick langer  bezit dan mijn blog.  Ik vind het leuk dat er Chanel in de lipstick gegraveerd staat. Perlé 02 is een shimmery roze-beige kleur.

 photo IMG_8366_zps3da09bdb.jpg

De kleur op mijn lippen. Normaal hou ik helemaal niet van shimmery kleuren op mijn lippen maar ik vind deze echt prachtig! De kleur is niet extreem gepigmenteerd maar ook niet sheer. Goede middenweg!

 photo IMG_8359_zpsdfe7f73d.jpg

Ik vind het zo fijn dat deze lipstick mijn lippen niet uitdroogt.

 photo IMG_8364_zps8ade9fd3.jpg
Ik vind het effect heel mooi. Het staat heel fris en natuurlijk.

Wat zijn jouw favoriete lipsticks?
Liefs,

Wies

Advertenties

39 gedachtes over “♥ Chanel Rouge coco 02 Perlé

  1. Wat een mooie kleur! Staat je erg goed!
    Ik zou zo geen favoriete lippenstift kunnen noemen. Heb er teveel 😊. Mijn favoriete kleur lippenstift is rood.

  2. O wauw, normaal hou ik ook niet van zo een frost finish maar deze is heel erg mooi! Ik moet dringend eens bij de Chanel lipsticks gaan kijken

  3. Hmmm, deze lipstick is niet helemaal mijn smaak maar hij staat je prachtig! Mijn favoriete lipsticks van dit moment is een lipstick van mac die net wat donkerder is dan mijn kleur lippen, staat heel mooi naturel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s