Nars Seduction blush review

 photo IMG_8257_zpsa3458d75.jpg

 photo IMG_8247_zpsf7d436f8.jpg
In de Sephora in Barcelona kocht ik mijn eerste Nars blush. Ik vroeg de make-up artist of ze een kleur voor me wilde uitzoeken en ze kwam met deze vrij donkere wijnkleur aan. Ze bracht hem bij me aan en ik heb hem aangeschaft en het effect was prachtig.

 photo IMG_8244_zps7ef75096.jpg


Deze Nars blush komt uit de lente collectie van 2013. Je kunt hem nogsteeds op de Nars site bestellen.

Nars zegt over de blush:

The ultimate authority in blush, NARS offers the industry’s most iconic shades for cheeks. Natural, healthy-looking color that immediately enlivens the complexion. A light application for even the highest-intensity hues delivers a natural-looking flush.

  • Silky texture in matte and shimmering shades.
  • Micronized powder ensures soft, blendable application.
  • Iconic NARS shades.

 photo IMG_8250_zps7ec8f442.jpg

De verpakking Ik vind de verpakking van Nars blushes ontzettend mooi. Het ziet er ook luxe en strak uit. Als je meerdere blushes hebt kun je ze makkelijk opstapelen en dat is wel handig voor het opbergen.

 photo IMG_8265_zpsa842b864.jpg

 photo IMG_8264_zps38be43af.jpg

De kleur is omschreven op de NARS site als een sangria kleur. Het is een donker rode kleur met wat shimmers erin. De kleur is goed gepigmenteerd dus je moet hem voorzichtig aanbrengen. Als je je kwast eerst aftikt voordat je je blush aanbrengt zorg je dat er minder pigment op je huid achterblijft. Door deze methode kun je de blush goed opbouwen.

 photo IMG_8268_zps6599224c.jpg
Voor dames met een medium/donkere huidskleur is deze blush echt perfect. Ik vind hem voor mij ook mooi maar ik denk dat niet alle dames met een lichte huidskleur deze blush kunnen hebben. Ik draag deze blush vaak als ik berry kleuren in mijn oogschaduw gebruik of als ik een donkere lipstick draag. Het is belangerijk om je huid heel egaal te maken als je deze blush draagt omdat hij rode plekjes kan benadrukken.

Voordelen:

♥ Goede pigmentatie

♥ De kleur is niet heel veel voorkomdend.

♥ Pretty packaging

♥ Deze blush staat heel mooi voor de dames met een medium/donkere huidskleur

Nadelen:

♥ Kan onzuiverheden benadrukken

♥ Niet iedereen kan deze kleur hebben

♥ De prijs

♥ Je kunt hem helaas niet in winkels in Nederland kopen. Als je in een land bent met een Sephora kun je hem wel in de winkel kopen.

Conclusie
Ik vind het een ontzettend mooie blush. Ik raad je deze blush aan als je een medium/donkere huidskleur hebt. Als je een lichtere huidskleur hebt en je kunt hem niet uittesten zou ik hem niet kopen en voor een wat veiliger kleurtje gaan. Bij mij persoonlijk vind ik hem mooi staan dus ik ben heel blij met deze blush. Ik weet zeker dat ik ook meer Nars blushes ga kopen.

De blush kost €30,- en is online te koop bij HQ HAIR (Hier kun je met ideal betalen), ASOS en de Nars website.

Heb jij producten van Nars?

Liefs
Wies

Advertenties

26 gedachtes over “Nars Seduction blush review

    • Ja klopt, Sleek flushed lijkt er heel erg op, ik heb beide. Ik zal wel even een foto maken van het verschil 🙂
      Die van Nars brengt wel veel fijner aan. Het is nogal een lastige kleur om mee te werken en ik vind dat die van sleek echt niet mooi aanbrengt.

  1. Mooie kleur, maar voor mij toch te donker. Ik wil zelf nog de Nars Orgasm. Heb al twee dupes ervan (vandaag toevallig een battle van online) Maar de real deal wil ik nog wel graag 🙂

  2. […] opgedept. Andere producten die ik heb gebruikt: ♥ Nars Sheer glow foundation in Mont Blanc ♥Nars Seduction blush gebruikt. ♥ Benefit Agent Zero shine poeder ♥ Hoola Bronzer ♥ Anastasia wenkbrauw poeder en […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s