How to: Quick smokey eye

 photo IMG_8024_zpsce19dfaa.jpg
Normaal gebruik ik makkelijk 6 oogschaduws in een look maar voor deze smokey eye heb ik er maar twee gebruikt. Deze ooglook is snel en makkelijk. Handig als je toch oogschaduw wilt dragen maar ’s ochtends geen zeeën van tijd overhebt. Slapen is natuurlijk veel belangerijker! Wil je lezen hoe ik deze look gemaakt heb? Lees dan snel verder.

 photo 998bf4f7-eea4-4509-bfd3-d6bd733ccfa1_zps58afb096.jpg
Ik breng altijd eerst oogschaduw basis aan. Daarna breng ik een bruine kleur met een shimmer over mijn hele ooglid aan. Je blend nu de oogschaduwkwast met een fluffy kwast (MAC 217) naar boven. Vervolgens pak ik een pencil brush en breng ik een beetje van de bruine oogschaduw onder mijn oog aan aan het buitenste gedeelte.
Ik gebruikte hiervoor een kleur van het Illumin8 Eyeshadow Palette in Cavalli van Anastasia. Maar het is gewoon een basic donker bruine kleur.
 photo 2b5dcb85-3b33-451b-a6ef-6917bb322e4f_zps2d2655ca.jpg
Ik heb een MAC pigment in Pearl gebruikt als highlighter in mijn binnenste ooghoek en onder mijn wenkbrauwbot.
 photo IMG_8082_zps9849d7fa.jpg
Nu breng je eyeliner aan als je wilt (Ik draag bijna altijd winged eyeliner) en mascara. Persoonlijk doe ik 3 minuutjes over deze look maar als je niet zo handig bent met eyeliner kun je die ook weglaten.
 photo IMG_8042_zps3f9d5ee9.jpg
Ik draag op de foto hierboven MAC Mehr lipstick, MAC Fleurpower blush en Hoola bronzer. De foundation die ik heb gebruikt is Revloncolorstay.

Advertenties

34 gedachtes over “How to: Quick smokey eye

  1. Ik ben totaal niet handig met eyeliner! Maar daarom probeer ik het juist te oefenen in de hoop dat ik net zo goed word als jij 🙂 handige tutorial dit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s