Series #1 American Horror story, Bates Motel, Pretty Little Liars, misfits

Het is vandaag een regenachtige dag, en daarbij ben ik ziekkig. Als ik aan een regenachtige dag denk denk ik aan series. Ik moet het toegeven: Ik ben serie addict. Het is echt ernstig, ik breng zoveel uren per week in mijn bed door met mijn geliefde laptop om series te kijken. Mijn favoriete site om ze op te kijken is http://www.primewire.ag (ik kijk hier ook films) dit is geheel gratis. Je hebt alleen geen ondertiteling. But hey, dat is alleen maar een voordeel want je Engels knapt er van op. Bij mij werken de putlocker/sockshare links het beste.

In Nederland worden sommige series ook uitgezonden op de televisie maar ze lopen heel erg achter, je kunt vaak al 2 seizoenen verder op internet bekijken.

In deze blogpost ga ik een gedeelte van de series sharen die ik kijk.

Afbeelding

American Horror Story season 3) Ik vond seizoen 1 geweldig, twee iets minder (het was te vies/ te eng).  Er is nu een nieuw seizoen begonnen: Coven. Ik heb de eerste aflevering deze week gezien en ik kan nu al zeggen: I’m hooked. Wat ik ook zo geweldig vind aan deze serie is dat elk seizoen een compleet ander verhaal is maar dan met dezelfde acteurs. Dat geeft er een hele rare draai aan. Ik moet wel zeggen dat ik wel elk seizoen even de knop op nul moet zetten omdat ik anders alles door elkaar haal. Dit is zo’n typische mindfuck serie.
Coven gaat over een school in new orleans voor heksen. Als je niet tegen horror/thriller kan zou je deze serie echt niet moeten kijken want hij is best eng.

De trailer van seizoen 3: http://www.youtube.com/watch?v=6a_1a_x5R-Y

Deze serie wordt door imdb beoordeeld met een 8,3 van de 10.

Afbeelding

Bates Motel) Nog een horror serie, uit 2013 (hee daar zitten we nog steeds in). Het verhaal gaat over Norman Bates, die met zijn moeder verhuist naar een Motel.  Norman wordt heel erg beïnvloed door zijn dominante moeder Norma. De oude bewoner probeert ze  weg te krijgen uit het motel en dit loopt compleet uit de hand.

trailer : http://www.youtube.com/watch?v=7lCWKKNGiKs

Bates motel wordt door imdb beoordeeld met een 7,8 van de 10.

Afbeelding

Pretty Little Liars) heeft op dit moment vier seizoenen, en geloof me, dit is een geweldige serie. Pretty little liars is gebaseerd op boeken van Sara Shepard en de serie is voor het eerst uitgezonden in 2010, en sinds dien volg ik het ook.

Alison, Aria, Hanna, Emily en Spencer zijn elkaars beste vrienden en ook de populairste meisjes op de Rosewood High School. Tijdens een slaapfeestje bij Spencer thuis verdwijnt Alison, de leider van hun groepje. De vriendinnengroep valt hierna uit elkaar. Een jaar later krijgen ze allemaal berichten van iemand die zich voordoet als ‘A’. Deze persoon dreigt hun geheimen bekend te maken. Als het lichaam van Alison wordt gevonden, proberen ze achter de identiteit van ‘A’ te komen. Wat ik leuk vind aan deze serie is dat hij zowel meisjes achtig als spannend is.

trailer:  www.youtube.com/watch?v=SUO8B47XtGY

Deze serie wordt met een 7.8 beoordeeld van de 10 op imdb.

Afbeelding

Misfits)

Misfits is een Britse sciencefictionserie over een groep jonge delinquenten die als straf enkele weken maatschappelijke dienstverlening hebben opgelegd gekregen. Tijdens een vreemde elektrische storm krijgen zij superkrachten.

Alle seizoenen zijn geweldig. Dit is voor mij een top serie. Er zijn veel onverwachte momenten in (Ik heb het hier over Nazi zombies & drugskonijnen en more). Kelly uit deze serie heeft ook een geniaal accent.

Trailer:  www.youtube.com/watch?v=ud8AJDaAW7c
Deze serie heeft een 8,3 van de 10 als beoordeling door imdb.

Waarschijnlijk ga ik meer van dit soort posts maken. Heb jij nog een idee voor een post? Laat het me weten in een reactie hieronder!

Advertenties

3 gedachtes over “Series #1 American Horror story, Bates Motel, Pretty Little Liars, misfits

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s